Artikelen

Start / Artikelen / Blokhut - een droom om te verwezenlijken

Blokhut - een droom om te verwezenlijken

Een zomerhuisje, een kleine huisje of een moderne blokhut, waar u uw batterijen op kunt laden als u even wilt ontsnappen aan het dagelijkse leven. Dat is iets waar veel mensen naar verlangen. Stel u voor dat u uw eigen tomaten kunt kweken, een boekenrek kunt bouwen of gewoon met een kopje koffie in uw hand kunt zitten en kunt genieten van het fluiten van de vogels. Dat is kwaliteit van leven!

En in tegenstelling tot veel andere dromen, is dit er een die heel veel mensen kunnen realiseren. Het hoeft niet eens veel tijd te kosten. Het komende voorjaar kunt u daar al in of net buiten uw droomhuis zitten en de projecten en avonturen voor de zomer plannen.

Het vinden van uw droomhuis is misschien mogelijk, maar het is zelden of nooit gelegen op uw droomlocatie, precies ver genoeg van de stad om de rust te ervaren, maar toch niet zó ver dat het enorm veel tijd in beslag zou nemen om daar te komen. Daarom is het een goed idee om een kant-en-klaar huis als bouwpakket te kopen bij Polhus. Dan weet u meteen al hoe het huisje eruit komt te zien, hoe lang de bouw gaat duren en niet in de laatste plaats wat het uiteindelijk gaat kosten. Het wordt ook geleverd met kant-en-klare bouwtekeningen waarmee u een bouwvergunning kunt aanvragen om de laatste vraagtekens weg te werken.

Bij Polhus kiest u het huis dat bij uw behoeften past. De juiste maat, één of twee verdiepingen, plat of schuin dak, ramen en deuren, houtdikte, dakbedekking, veranda en al het andere dat het huis naar uw zin maakt. Met deze basis hoeft u dan alleen nog maar de droomlocatie te vinden voor het huis. Dat stuk grond dat precies ver genoeg bij u vandaan is, met buren op redelijke afstand, een stukje bosrand of een meer in de buurt en tegen de juiste prijs die aansluit op uw eigen budget. Als u eenmaal een beslissing heeft genomen, zal Polhus het bouwpakket met alle onderdelen leveren.

Nu begint het leuke gedeelte - het huis in elkaar zetten. Met een kant-en-klaar bouwpakket hoeft u geen timmerman of zelfs handig te zijn. Het kan in elkaar worden gezet door twee mensen met gevoel voor orde en die een handleiding kunnen lezen. Dan is binnen enkele dagen de droom van een eigen blokhut werkelijkheid geworden.

Als dit uw droom is, grijp dan nu uw kans! Bereken wat u nodig heeft en wat het budget is, bepaal welk Polhus-model het meest geschikt is, zoek uit wat een stuk grond in de regio waar u het wilt bouwen gaat kosten en reken uit welke mogelijke opofferingen nodig zijn om het doel te bereiken. Misschien bent u dichter bij de droom dan u denkt.