Speelhuisjes

Creëer speelruimte door een speelhuisje te bouwen - we hebben speelhuisjes tegen goede prijzen die spelen en creativiteit aanmoedigen.

Geef de kinderen een eigen huisje in de vorm van een houten speelhuisje, dat voor een kind al snel verschillende situaties en werelden kan creëren. Kinderen leren nieuwe dingen en ontwikkelen zich tijdens het spelen van verschillende rollen. Onze speelhuisjes zijn perfect voor rollenspellen, de kinderen doen alsof ze er wonen, winkeltje spelen en nog veel meer - alleen de fantasie van het kind bepaalt de grenzen.

Al onze speelhuisjes zijn speelparadijzen - kies uw favoriet

Veel van onze speelhuisjes zien eruit als echte hutten en huisjes, hiermee hebben de kinderen ruimte voor alles wat ze nodig hebben in hun eigen kleine huishouden. Onze knusse minihuisjes geven de kinderen het gevoel dat ze hun eigen echte huisje hebben. Kies het speelhuisje dat past bij uw gezin, uw huis en uw omgeving. Wilt u een groot speelhuis of een klein speelhuisje? Wilt u een speelhuis met luiken, bloembakken en/of een veranda en schutting? Misschien wilt u wel een speelhuisje met een schoorsteen? We hebben voor ieder wat wils - we hebben ook een speelhuisje met een zolder die het speelhuis extra speciaal en spannend maakt voor de kleintjes. Welk speelhuis u ook koopt, de kinderen zullen gegarandeerd meer buiten spelen.

Een speelhuisje bouwen - tips

Het bouwen van een speelhuisje is een project dat velen op hun to-do-lijstje hebben staan. Misschien is het meer een droom voor de kinderen dan voor de ouders. Zelf een speelhuisje bouwen is voor de meeste mensen een redelijk groot project. Zowel de kosten als de inspanning zijn te doen. Misschien kunt u de kinderen erbij betrekken en ze bijvoorbeeld laten helpen met het stapelen van elementen of het schilderen van het speelhuisje. Lees hier al onze tips voor het bouwen van een speelhuisje.

Speelhuisjes - Bouwpakketten klaar voor montage

De speelhuisjes zijn gemaakt van hoogwaardig hout en worden aan de deur geleverd. Zodra u de levering heeft ontvangen, kunt u eenvoudig uw speelhuis bouwen. Trek uw kluskleding aan en word de timmerman waar het hele gezin trots op zal zijn. De speelhuisbouwpakketten van Polhus zijn eenvoudig in elkaar te zetten, net als Lego, maar dan voor volwassenen! Naarmate de kinderen ouder worden, kan het speelhuis gebruikt worden als opslagruimte of misschien zelfs als logeerkamer.