Carports

Carport met verschillende mogelijkheden.

Polhus heeft de perfecte oplossing voor wie de auto wilt beschermen tegen zon, regen en sneeuw. In de winter hoeft u niet te krabben en de auto sneeuwvrij te maken, en in de zomer heeft u een koele auto. In ons assortiment vindt u meerdere varianten carports met verschillende maten en praktische bergingen, waar u nog veel meer spullen in kwijt kunt. 

Polhus carports voor één of twee auto's, met of zonder berging, vervullen echt hun functie. Wilt u uw spullen en gereedschap in goede staat houden en uw tuin netjes houden, dan kiest u voor een carport met opbergruimte zodat u plek heeft voor een grasmaaier, kinderwagen, autobanden, fietsen, gereedschap, etc.

Carports - Bouwpakketten klaar voor montage

De materialen in het Polhus carport bouwpakket worden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor kwaliteit. Het carport bouwpakket is eenvoudig te monteren en wordt ongeverfd geleverd, waardoor u de vrijheid heeft om de carport naar uw esthetische voorkeur aan te passen. Het bouwen van een carport is eenvoudiger dan u zich kunt voorstellen, en onze gedetailleerde instructies en zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen ervoor dat u moeiteloos het gewenste resultaat kunt bereiken. Wij geloven in de eenvoud van het bieden van bescherming voor uw voertuig, en onze carport bouwpakketten weerspiegelen deze overtuiging. U zult ontdekken dat het bouwen van uw eigen carport toegankelijker is dan u dacht, en we staan klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen.