Tuinschuur

De perfecte opbergruimte - Tuinschuur bouwpakket

Een tuinschuur hoeft niet saai, vervallen en oud te zijn. Polhus biedt verschillende soorten externe opbergruimten aan, zodat u er een kunt vinden die bij uw huis en uw behoeften past. Als u een klein perceel heeft, bent u misschien tevreden met een paar vierkante meter, maar als u een grote tuin heeft waar veel gereedschap voor nodig is, en dus meer opslagruimte, dan kunt u kiezen voor een van de grotere modellen.

Tuinhuisje - Bouwpakketten klaar voor montage

Onze tuinschuurtjes vervullen echt een functie met hun onvoorstelbare mogelijkheden die aan uw wensen voldoen. Wij helpen u die praktische opbergruimte met die geweldige mogelijkheden te vinden. Een perfecte opbergruimte waar u de meeste spullen in kwijt kunt: alles van tuingereedschap, potten, potgrond, zaden, bloempotten en houtskool tot het speelgoed van de kinderen. Ook de grasmaaier, golftas, fietsen en andere spullen staan hier beschut tegen weer en wind. Waarom maakt u opbergen niet wat leuker en bouwt u een tuinhuisje dat zowel bij uw huis als uw tuin past?

170.1 3698.9942
Toon campagneproducten
Sorteren op:

Onze tuinhusjes

Onze tuinhusjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Heb je liever een schuin dak of een pannendak? Eén of twee kamers voor opslag? Met of zonder terras? Polhus biedt een ruim assortiment tuinhuizen. Met meer dan 20 jaar ervaring in houten tuinhuizen noemen we onszelf graag experts.