Vakantiehuis

Denkt u erover na om een chalet te bouwen? Het verwezenlijken van uw vakantiehuis droom hoeft niet ver buiten bereik te zijn - bekijk ons grote aanbod aan chalets.

Ontsnap aan de stress van het dagelijkse leven en schaf een tweede huis aan, een chalet. Een tweede huis hebben om uw eigen rust te creëren en dicht bij de natuur, het bos, de zee of kilometerslange stranden wonen, uw eigen groenten te verbouwen, frisse lucht in te ademen en het geluid van de zee of het ruisen van de bomen van het bos te horen. Zou het niet heerlijk zijn om de vogels te horen zingen als u 's ochtends wakker wordt? Dit is mogelijk met een van onze chalet bouwpakketten. U krijgt een chalet die klaar is voor montage, wat veel goedkoper is dan het kopen van een kant-en-klare chalet, en veel gemakkelijker is dan zelf vanaf nul een huis te bouwen.

Chalet afmetingen

Onze chalets zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen, vanaf 21m² tot ca. 100 m², afhankelijk van wat u nodig heeft. Kies het model dat het beste bij u past, mét of zonder veranda, met veel of weinig licht, etc. Kies de deuren en ramen die u wilt uit onze accessoires wanneer u uw blokhut koopt.

Chalets - Bouwpakketten klaar voor montage

Een chalet bouwpakket van Polhus is een makkelijk te monteren kwaliteitsproduct dat ongeverfd geleverd wordt, samen met alles wat u nodig heeft om uw tweede huis, uw toevluchtsoord, in elkaar te zetten. Het is veel makkelijker dan u denkt om een chalet te bouwen!