Hoe te bestellen

Neem contact op met de klantenservice van Polhus als u vragen heeft over prijzen, het assortiment, de levering enz. 

U kunt op de volgende manieren producten bij Polhus bestellen: 

- Via de website - leg het product in uw winkelmandje en ga naar de kassa.

- Via e-mail  info@polhus.nl

- Per telefoon: 0800 0227148


We bieden de volgende betaalopties aan: 

- Betalen per creditcard 

U registreert uw kaartgegevens op een veilige pagina, waarna het bedrag van uw kaart wordt afgeschreven. De gehele transactie verloopt via een versleutelde verbinding en is zeer veilig. Zodra de bestelling afgerond is, versturen we uw goederen.

- Vooruitbetaling op factuur 

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst wordt er een factuur zonder extra kosten naar uw e-mailadres verstuurd of per post. U maakt het bedrag over op dezelfde manier als u uw andere rekeningen betaalt. Wanneer het geld op onze rekening staat, versturen wij uw bestelling.

- Factuur - Betaal binnen 14 dagen na levering 

Ratepay biedt u de mogelijkheid om, na een goedgekeurde kredietcontrole die wordt uitgevoerd nadat u uw persoonsgegevens bij de kassa heeft ingevuld, een kredietovereenkomst te ondertekenen in overeenstemming met de voorwaarden uiteengezet in de algemene voorwaarden van de bijgevoegde rekeningovereenkomst. Voor meer informatie over Ratepay, zie "Voorwaarden voor betalen na levering" of neem contact met ons op voor meer informatie.

- Betaling met PayPal

Betaal eenvoudig, snel en veilig uw bestelling met PayPal. Met of zonder account, vanaf uw PayPal rekening of middels kaartbetaling. Veilige transacties op basis van e-mailadres, er worden geen persoonsgegevens gedeeld. Op het moment dat de PayPal transactie voltooid is, gaan wij verder met de voorbereiding van verzending van uw bestelling.

- Directe bankoverschrijvingen met iDeal

Wanneer u betaalt met directe overschrijving via IDeal, wordt u gevraagd uw bank te selecteren en in te loggen zoals u gewend bent. Kies vervolgens van welke rekening u wilt betalen en bevestig de betaling. Dat is alles wat nodig is.