/ Houtgestookte hottubs / Zwembad Ocean 350
Zwembad Ocean 350 Meer productfoto's

Zwembad Ocean 350

Artikelnr.: PT-Ocean-4000-d
Diameter: 3490 mm. Watercapaciteit: 11.000 liter

Ocean 350 is een echt pareltje! Een elegant, diep en ruim bad dat deel zal uitmaken van alle hoogtepunten deze zomer. De constructie van Ocean 350 zorgt dat het bad makkelijk te monteren is. Samen met een paar vrienden zet u het in 2 dagen in elkaar! Nog even en u bent klaar voor uw eerste poolparty!

Helaas is het product niet meer leverbaar. Dit product is uit ons assortiment gehaald en niet meer te bestellen

De details maken het verschil

Haal het meeste uit uw houtgestookte hottub met onze accessoires

Beschermend deksel

Geïsoleerd deksel +€ 1.090

Zwemomgeving

Warmtepomp +€ 949

Meer informatie

  • Rond bad – mooie vorm die mooi opgaat in de tuin en makkelijk te plaatsen is in kleinere tuinen
  • Stevige constructie – gedegen badframe van glasvezel dat makkelijk schoon te maken is
  • Compleet bad – pomp- en filtersysteem en ledverlichting zijn inbegrepen
  • Mooie houten panelen van ThermoWood – vermindert de onderhoudsbehoefte, zeer duurzaam!
  • Ruim – watercapaciteit van 11.000 liter
  • Gratis verzending en handige levering tot aan de perceelgrens!

De zomer is gered! Ocean 350 is een luxe premium bad dat u vele onvergetelijke zomerdagen zal bieden met zon en baden in de tuin. Ocean is ontworpen om seizoen na seizoen iets extra's toe te voegen aan uw tuin. Daarom is het frame van het bad gemaakt van glasvezel met panelen van prachtig ThermoWood - zowel duurzame als robuuste materialen die minimaal onderhoud vergen. U kunt het mooie ronde bad op het gazon plaatsen of integreren met uw terras om een elegante en harmonieuze totaalindruk te creëren. Door het gebied rond het bad te voorzien van planten en ligstoelen, creëert u snel een heerlijke oase in uw tuin!

Ocean wordt geleverd met een compleet pomp- en filtersysteem en is voorbereid met aansluitgaten die het installeren van het systeem vergemakkelijken. Doordat het water continu door het filter circuleert blijft het lang fris. Het handige filter wordt aangesloten op 230 V en wordt samen met een praktische starterkit voor uw badonderhoud geleverd. De pomp heeft ook een timer, zodat u de pomptijden gedurende de dag kun regelen.

We raden aan om uw bestelling aan te vullen met onze praktische geïsoleerde deksel, zodat u de temperatuur tussen de baden door langer op peil kunt houden. Als u een bad wilt nemen wanneer het kouder wordt kunt u ook een warmtepomp kopen.

Hoe ga ik aan de slag?

Ondanks de massieve constructie is het Ocean bad makkelijker in elkaar te zetten dan u misschien in eerste instantie zou denken! Om te voorkomen dat u met een kraanwagen moet tillen, is het bad zo ontworpen dat het gedragen kan worden en wordt het daarom in twee delen geleverd. Met de hulp van drie (redelijk sterke) vrienden tilt u hem op zijn plaats en bevestigt u de onderdelen met behulp van de meegeleverde rubberen strip en bouten.

Als het bad op het gazon moet worden geplaatst, graaf dan ongeveer 20 - 30 cm diep. We raden aan om een zandbed van 5 - 10 cm in de bodem te plaatsen voor een goede ondersteuning onder het gehele bodemoppervlak. Het beschermt het bad ook tegen oppervlakteslijtage door wortels en stenen - het moet tenslotte jarenlang meegaan! Wanneer het zwembad op zijn plaats staat, hoeft u alleen nog maar de pomp en het zandfiltersysteem aan te sluiten. Vergeet niet om het systeem op de plek te plaatsen waar u het wilt hebben, voordat u de tank vult met fibalon - anders kan het moeilijk te verplaatsen zijn. Daarna bent u klaar om de tuin in te stappen en uw eerste bad te nemen!

Onze experts helpen u graag verder als u vragen heeft over het bestellen, bezorgen of monteren!

Handleidingen en bouwtekeningen - Downloaden en afdrukken

Specificaties

AFMETINGEN & SPECIFICATIES

- Diameter: 3490 mm

- Diepte/hoogte: 1200 mm

- Watercapaciteit: 11.000 liter

- Gewicht van het bad: 400 kg totaal, 200 kg per deel

- Houtsoort: ThermoWood, warmtebehandeld grenen

- Inzetdeel: Met glasvezel versterkte thermohardende kunststof

INBEGREPEN BIJ DE LEVERING

- Badkuip: Wordt geleverd in twee delen, samen met bijbehorende rubberen strip en bouten om de onderdelen vast te maken.

- Houten panelen: Warmtebehandelde houten panelen inclusief paneelclips voor verborgen bevestiging en 2 bevestigingsringen

- Pomp- en filtersysteem: Compleet pakket met slimme geïntegreerde timer en starterkit voor badonderhoud, pompcapacitet 7000 l/h, spanning 230 V/250 W, max. zuighoogte 7,5 m

- Verlichting: 4 Ledlampen met wit licht

- Overig: Geïsoleerde deksel is niet inbegrepen, verkrijgbaar als extra optie

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten