/ Wit geglazuurd wandpaneel - 20 m2
Wit geglazuurd wandpaneel - 20 m2

Wit geglazuurd wandpaneel - 20 m2

Artikelnr.: Panel_Wall_P6038/WS

Mooi wit geglazuurd paneel voor uw nieuwe chalet! Geef uw huis een gezellige uitstraling met een modern en mooi paneel in wit geglazuurd grenen. Doe net als honderden andere tevreden klanten en koop panelen voor uw huis bij Polhus!

€ 1.369
Inclusief btw
Gratis verzending vanaf € 299!
Voorraadstatus: Voorraadartikel ( 5+ stuks) Levertijd: 7 tot 15 werkdagen

Meer informatie

Mooie grenen panelen voor de binnenmuren die eenvoudig en handig te monteren zijn met een professioneel resultaat. De panelen worden geleverd in volledige lengtes bij de levering van het bouwpakket, wat betekent dat je alle materialen tegelijk en moeiteloos ontvangt. De panelen zijn gedimensioneerd om de binnenkant van de vier buitenmuren te bedekken.

Om een mooie overgang te creëren tussen het raamkozijn en de wandpanelen is compleet bekledingsmateriaal inbegrepen voor zowel raam- als deurkozijnen, inclusief zowel hoeklijsten als plinten.

Hoe ga je te werk?

Begin met het op maat zagen en monteren van de wandpanelen aan de binnenkant van alle buitenmuren. Wanneer de panelen eenmaal zijn geplaatst, is het tijd om het uiterlijk rond het raam te verbeteren met het meegeleverde bekledingsmateriaal.

Zaag en pas de plinten aan voor de zijkanten en boven het raam, zodat ze de juiste breedte en lengte hebben. Om de kieren tussen de plint en het wandpaneel aan de zijkanten en de bovenste plint te bedekken, monteer je de hoeklijsten over de hoeken.

De onderste plint moet op maat worden gezaagd maar kan in volle diepte worden gemonteerd om een praktische en mooie vensterbank te creëren. Door dit advies op te volgen, vermijd je de noodzaak om een extra hoeklijst te installeren over de onderste plint (vensterbank). Let op dat alle materialen voor de bekledingsoplossing van onbehandeld grenen zijn. Onthoud dat er geen spijkers of schroeven zijn inbegrepen voor de montage, zodat je de vrijheid hebt om je voorkeursbevestigingsmethode te gebruiken.

Wij leveren jaarlijks honderden chalets op en onze experts helpen u graag verder als u vragen heeft voor, tijdens of na uw project. Aarzel niet om contact op te nemen als u begeleiding nodig heeft of vragen heeft over onze mogelijkheden!

Specificaties

INBEGREPEN IN DE LEVERING

- 15 pak geschaafd wit geglazuurd baanpaneel: 3600 x 14 x 121 mm

- 9 pakken hoeklijsten: 43 x 43 x 2400 mm

- 11 pakken plinten: 16 x 170 x 2400 mm

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten