/ Vloerisolatiepakket , 95 mm - Canada
Vloerisolatiepakket , 95 mm - Canada

Vloerisolatiepakket , 95 mm - Canada

Artikelnr.: FIP_Canada/95mm
95 mm

Voorkom tochtige en koude vloeren met ons complete en doeltreffende vloerisolatiepakket! Wij helpen jaarlijks duizenden klanten om hun huisdromen waar te maken - voeg daar een praktisch isolatiepakket van Polhus aan toe!

€ 1.290
Inclusief btw
Gratis verzending vanaf € 299!
Voorraadstatus: Voorraadartikel ( 5+ stuks) Levertijd: 7 tot 15 werkdagen

Meer informatie

Koude vloeren zijn nooit goed voor je voeten! Verhoog het comfort van uw nieuwe vrijstaande woning met vloerisolatie. Het voorkomt dat de kou van onderen binnensluipt en dat de warmte ontsnapt. Wij raden u aan uw vloeren te isoleren voordat het huis klaar is - omdat het achteraf veel meer gedoe is om te doen. Alles wat u nodig hebt, zit in het pakket en de hoeveelheden zijn volgens de huizen afgemeten, maar u zult het materiaal moeten snijden en aanpassen.

Het isoleren van de vloeren is een slimme investering die de verwarmingskosten zal verlagen en het comfort van het hele huis zal verhogen. Bekijk onze 3D-films voordat u begint - u krijgt dan een goed overzicht.

Inbegrepen in het pakket:

  1. Spantbodemplanken
  2. Isolatie
  3. Spantbodemplaten
  4. Vloerbalken – inbegrepen bij het huis

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u advies nodig heeft over isolatie of andere opties. Onze deskundige klantenservice beantwoordt met plezier uw vragen!

Specificaties

INBEGREPEN IN DE LEVERING

- 7 paketten isolatie: 95 mm

- 68 st. Imp.spantbodemplaten: 6 x 550 x 1220 mm

- 32 Spantbodemplaten: 2400 x 22 x 95 mm

- 1 stuks Houtschroeven (100 stuks): 4 x 40 mm

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten