/ Vloerisolatiepakket 30 m² - 190 mm
Vloerisolatiepakket 30 m² - 190 mm

Vloerisolatiepakket 30 m² - 190 mm

Artikelnr.: FIP_6546/190mm

Efficiënte en volledige isolatie voor uw nieuwe chalet. Onze pakketten zijn speciaal ontworpen voor onze 30 m² huizen en bevatten alles wat u nodig heeft. Koop een isolatiepakket bij Polhus en wordt een van onze duizenden tevreden klanten!

€ 1.139
Inclusief btw
Gratis verzending vanaf € 299!
Voorraadstatus: Voorraadartikel ( 5+ stuks) Levertijd: 5 tot 10 werkdagen

Meer informatie

Handig isolatiepakket dat alles bevat wat je nodig hebt! Verlaag de verwarmingskosten en verhoog het comfort van uw nieuwe huis. Met goede isolatie kunt u voorkomen dat warmte ontsnapt en kou van onderen naar binnen sijpelt. Koude vloeren zijn nooit goed voor je voeten, en het koelt het hele huis af. 

  1. Spantbodemplanken
  2. Isolatie
  3. Spantbodemplaten
  4. Vloerbalken – inbegrepen bij het huis

Wij raden u aan uw vloeren te isoleren voordat de chalet klaar is - omdat het achteraf veel ingewikkelder is om te doen. Het pakket is compleet met afgemeten hoeveelheden, maar het kan zijn dat u het materiaal moet snijden en aanpassen. Bekijk onze 3D-films voor u begint - zo krijgt u een goed basisbegrip en overzicht!

Inbegrepen in het pakket:

Wij leveren jaarlijks honderden chalets en onze experts helpen u graag verder als u vragen heeft voor, tijdens of na uw project. Aarzel niet om contact op te nemen als u advies nodig hebt over vloerisolatie of andere optionele extra's!

Specificaties

INBEGREPEN IN DE LEVERING

- 10 pakken isolatie: 95 mm

- 1 pk houtschroeven (100 stuks): 5 x 60 mm

- 45 st. spantbodemplaten: 6 x 550 x 1220 mm

- 5 Imp. stuks spantbodemlatten: 2400 x 22 x 95 mm

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten