/ Saunapakket Hout - Polhus by Vilpra
Saunapakket Hout - Polhus by Vilpra Meer productfoto's

Saunapakket Hout - Polhus by Vilpra

Artikelnr.: Saunapackage-wood-Vilpra14

Stijlvolle houtgestookte saunakachel, compleet met schoorsteen, beschermplaten en stenen. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft voor uw houtgestookte sauna en is speciaal ontwikkeld voor onze buitensauna's.

€ 1.749
Inclusief btw
Gratis verzending vanaf € 299!
Voorraadstatus: Voorraadartikel ( 5+ stuks) Levertijd: 7 tot 15 werkdagen

Meer informatie

Een saunabad nemen in een houtgestookte sauna heeft iets speciaals. De geur van het brandende berkenhout, de warme gloed van de vlammen en het geluid van het knapperende vuur. De kachel aanmaken maakt onderdeel uit van de ervaring, een rustgevende start van een ontspannend moment. 

Dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met Vilpra en aangepast voor onze buitensauna's. De saunakachel heeft een Scandinavisch, minimalistisch design. De koele, roestvrije details creëren een mooi contrast met de houten details in de sauna en omlijsten het vuur. De praktische vloerbeschermplaat wordt onder de kachel geplaatst en beschermt de vloer van de sauna. De beschermwanden beperken de warmtestraling en zorgen dat de saunakachel dicht bij de wanden kan worden geplaatst. De vonkbescherming ontziet de vloer wanneer u het luikje opent om extra hout toe te voegen. U krijgt ook klassieke olivin diabase-saunastenen, die de warmte lang vasthouden en een aangename stoom creëren in de sauna.

Onze kant-en-klare saunapakketten bevatten alles wat u nodig heeft, zodat u niet zelf de delen bij elkaar hoeft te zoeken.Handleidingen en bouwtekeningen - Downloaden en afdrukken

Specificaties

Inbegrepen in het pakket

- Houtgestookte saunakachel: Fornax VPR-14

- Vloerbeschermplaat: 1 st. in zwartgelakt roestvrij staal (485 x 515 mm) Beschermwanden

- Vonkbescherming: 1 st. in roestvrij staal (350 x 485 mm)

- Schoorsteenpakket: Schoorsteen in 3 delen met dubbele wand, bescherming bovenkant, bescherming onderkant, decoratieve ring, isolatie, dakkit, regenbescherming en schroeven voor montage

- Saunastenen: Traditionele olivin diabase-saunastenen (10-15 cm), 40 kg

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten