/ Saunapakket hout - Harvia 20 Pro
Saunapakket hout - Harvia 20 Pro Meer productfoto's

Saunapakket hout - Harvia 20 Pro

Artikelnr.: SP-HL/AL20
Saunapakket voor houtgestookte sauna

Compleet saunapakket voor houtgestookte sauna, geschikt voor al onze buitensauna's. Stenen, schoorsteenpakket en saunakachel zijn inbegrepen.

€ 2.290
Inclusief btw
Gratis verzending vanaf € 299!
Voorraadstatus: Voorraadartikel ( 2 stuks) Levertijd: 15 tot 20 werkdagen

Meer informatie

Met een houtgestookte sauna krijgt u een authentieke en ontspannende sauna-ervaring die diep geworteld is in de Scandinavische traditie. Leun achterover op de prachtige lichte saunabankjes, ruik het brandende berkenhout en luister naar het geknetter van het vuur. De zachte gloed van de vlammen verspreidt zich door het glazen raam van de saunakachel. Er zijn maar weinig dingen die zo'n rust geven als een saunabad - de warmte, de geur en de rustige gesprekken. Sprenkel water op het grote stenenmagazijn en vul de kamer met zachte en langhoudende stoom.

Het pakket is inclusief de Harvia Pro 20 saunakachel. Een elegante saunakachel waar traditie, functionaliteit en ontwerp samenwerken om een authentiek saunabad te bieden dat zowel een aangename als compacte warmte biedt. Ook de designtaal combineert modern met tijdloos, met een luik van gietijzer en een buitenbehuizing in grafietgrijs. De saunakachel zorgt voor een prachtig contrast dat afsteekt tegen het hout en benadrukt zowel de saunabankjes als het paneel.  

Bij een houtkachel duurt het opwarmen vaak wat langer. Maar het is ook iets dat meerwaarde creëert; laat het een soort ceremonie zijn waar het hele gezin bij kan helpen. Bij een houtgestookte saunakachel is de warmte anders; zachter en tegelijkertijd compacter. Gun u, uw familie en vrienden vele memorabele momenten in de sauna! 


Specificaties

Inbegrepen in de levering

- Houtgestookte saunakachel: Harvia 20 Pro

- Schoorsteen glanzend staal: Harvia WHP1500 , 1, 5 meter

- Verlengstuk schoorsteen glanzend staal: Harvia WHP1000, 1,0 meter

- Vloerbeschermingsplaat: Harvia, Zwart

- Volledig bedekkende beschermwand: Harvia WL550, zwart

- Saunastenen: 2 pakketten Harvia

- Vonkenbescherming: Harvia ZROST-582, roestvrij

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten