Artikelen

Start / Artikelen / Een speelhuisje bouwen - tips

Een speelhuisje bouwen - tips

Een speelhuisje bouwen is een project dat velen op hun to-do-lijstje hebben staan. Misschien is het voor de kinderen meer een droom dan voor de ouders, maar dat de kinderen een eigen plekje krijgen in de tuin op redelijke afstand zodat ze toch alleen zijn, maar ook dichtbij genoeg zodat de ouders een oogje in het zeil kunnen houden, heeft voordelen voor het hele gezin.. 

Zelf een speelhuisje bouwen is voor de meeste mensen een redelijk groot project. Zowel de kosten als het werk zelf zijn te doen. Misschien kunt u de kinderen erbij betrekken en ze bijvoorbeeld laten helpen met het gieten van palen of het schilderen van het speelhuisje. Als u van het huisje geen leuke verrassing wilt maken, en het plotseling in uw tuin staat.

{%mailerlite_assembly_guide_widget%}

Zelf een speelhuisje bouwen

Helemaal zelf vanaf nul een speelhuisje bouwen betekent dat u eigenlijk kunt doen waar u zin in heeft. U kunt gewoon doen wat het beste bij u en uw omgeving past. Dit vereist echter dat u weet wat u doet en geen beginner bent. Een ander voordeel van het zelf bouwen van het speelhuisje is dat de totaalprijs meestal lager is wanneer u zelf het losse hout voor het huisje koopt. Een kant-en-klaar pakket kopen is echter makkelijker en sneller, maar meestal iets duurder dan zelf bouwen of een kant-en-klaar bouwpakket kopen.


Een speelhuisje bouwen met een bouwpakket

Een speelhuisje kopen als bouwpakket is eigenlijk het beste van twee werelden. Het zal gemakkelijker zijn om vooraf de kosten te weten en een goed resultaat te krijgen. De bouwpakketten van Polhus zijn speciaal ontworpen zodat zelfs degenen die nog niet eerder hebben gebouwd het in elkaar kunnen zetten. Maar degenen die vastlopen, krijgen natuurlijk hulp van de bouwexperts van Polhus die tijdens het hele bouwproces slechts een telefoontje van u verwijderd zijn.

Met kant-en-klare bouwpakket van Polhus kunt u er altijd vanop aan dat u het volgende krijgt:

Door de jaren heen hebben we honderden klanten gehad die onze kant-en-klare bouwpakketten hebben gebruikt. 90% van onze klanten vindt dat de kwaliteit van het bouwpakket positief was of zeer positief en 79% vond dat de levering goed of zeer goed verliep.


Een speelhuisje voor kinderen of iets meer?

Alleen omdat het een speelhuisje voor kinderen is betekent niet dat u genoegen neemt met een lagere standaard of een lelijk gebouw in uw tuin accepteert, en een goed gebouwd speelhuisje kan soms langer meegaan dan de kindertijd. Als u toch gaat bouwen, waarom kiest u dan niet voor een model dat groot genoeg is voor wat tuingereedschap, tuinmeubels of fietsen? Grote speelhuisjes kunnen in de winter of de dag waarop de kinderen het huisje moe zijn heel goed worden gebruikt als opslag .


Gerelateerd aan het bouwen van een speelhuisje

Alles Polhus speelhuisjes