/ Sunwind Minivent – Ventilator op zonne-energie
Sunwind Minivent – Ventilator op zonne-energie

Sunwind Minivent – Ventilator op zonne-energie

Artikelnr.: 751046
Ventilator op zonne-energie

Praktisch ventiel met ventilator op zonne-energie - perfect voor de basisventilatie in huisjes, tuinhuisjes, garages en dergelijke. Bent u net als vele anderen benieuwd naar zonneceloplossingen? Met ventilatoren op zonne-energie vermijdt u zowel de elektrische installatie als de bedrijfskosten. De installatie is snel en eenvoudig. Daarnaast doet u ook nog eens een goede daad voor het milieu!

€ 89
Inclusief btw
Gratis verzending vanaf € 299!
Voorraadstatus: Voorraadartikel ( 3 stuks) Levertijd: 5 tot 10 werkdagen

Meer informatie

  • Ventileert en vermindert het risico op slechte lucht 
  • Soepele en snelle installatie 
  • Milieuvriendelijk alternatief 
  • Volledig geautomatiseerd 
  • Kan worden gebruikt als uitlaat- of toevoerluchtventiel 
  • Onderhoudsvrij 

Denkt u, net als vele anderen, na over hoe u de ventilatie in het huisje, de garage of de berging kunt regelen? Ventielen met ventilatoren op zonne-energie zijn een eenvoudige oplossing die geschikt is voor in alle soorten huizen, of ze nu geïsoleerd zijn of niet. De installatie is binnen een mum van tijd geregeld! 

De ventilator op zonne-energie ventileert het huisje en vermindert het risico op vocht en slechte lucht. Het ventiel wordt geleverd met twee verschillende ventilatoren en kan dus worden gebruikt als uitlaat- of toevoerluchtventiel. Voor bijv. tuinhuisjes raden wij aan om het ventiel op zonne-energie als luchtafvoerventiel te gebruiken. Luchttoevoerventiel is niet nodig in ongeïsoleerde huizen. In geïsoleerde huisjes kunt u een standaard toevoerluchtventiel of twee ventielen op zonne-energie gebruiken - één voor afvoerlucht en één voor toevoerlucht. Denk er in dat geval aan om het luchtafvoerventiel zo te plaatsen dat deze de meeste zon krijgt.

Hoe ga ik te werk?

Plaats het ventiel op een plek waar de zon het langst staat - normaal is het het beste op het op het zuiden te plaatsen. Denk eraan om het ventiel niet op een plek te plaatsen die in de schaduw van bijv. het dak ligt.

Als u een geschikte plek heeft gekozen markeert u waar de pijp moet komen, en zaagt u een gat met een diameter van 110-113 mm. Daarna kunt u het ventiel eenvoudig met de meegeleverde schroeven aan de muur bevestigen.

Onze bouwtechnische experts hebben veel ervaring op het gebied van ventilatie. Mocht u vragen hebben tijdens het bestellen of monteren, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Specificaties

Technische specificaties

- Ventilatorcapaciteit: 60 m³/t

- Spanning zonnepaneel: 3,5 V

- Afmetingen zonnepaneel: 240 x 210 mm

- Wanddoorvoer: diameter 110 mm

- Gewicht: 0,75 g

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten